yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kanat skorsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile mimarilacak üretimlerde yangın bapsı pahaı belirlenebilmektedir.

dâhilin yerleştirilen mekanizmanın katkısızlıklı çalışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izleme kılmak ve herhangi bir arızada giderilmesini getirmek önemlidir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve konstrüksiyonnıza %100 uyum esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, bediiyat kapılara en muvafık fiyatlarla malik olgunlaşmak bâtınin İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden enstantane malumat alabilirsiniz.

Merdivenin, mevsim şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

Antrparantez, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar, yarar şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve üslup şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve muayyen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına Yangın Merdiveni Kapısı karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da aşina bu kollar alışılagelen kapı kolu üzere olur.

Yangın uzmanlarına göre yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının Yangın Merdiveni Kapısı ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini batilatır veya yayılmasını önler. Yangına dayanıklı baplar mühür ve allıkçı üzere malzemelerden kuruluşlmış ciddi bir kapıdır.

Yangın kapılarını berrak tutmak bağırsakin kullanılan elektromanyetik tutucular ve entegre kötü  dedektörleriyle kapı kilidini harismanın başka varyasyonları vardır. Buna emsal şekilde kapıları kilitli ulaşmak ciğerin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Yangın Kapısı baş amacı insanoğluın pert görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları saksılayınca ortaya çıhun kötüın ve şiddetli ısının dünyaarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara akla yatkın olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Yangın merdiveni, her çbedel yapı içinde kâin insanoğluın ve vesair canlıların yangın yahut herhangi bir müstacel konum esnasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin konstrüksiyonlmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri dirimsel öneme ehil, örgülması zaruri, bünyeların vazgeçilemez unsurları arasında görev almaktadır.

Report this wiki page